BORILAČKI

UFC 264 SPEKTAKL: Poirier slavio u trećoj borbi protiv McGregora, prebijeni Irac morao predati zbog ozljede noge

Pomalo gorak osjećaj u ustima ostao je svima kojima su popratili glavnu borbu UFC 264 priredbe, unatoč sjajnih pet minuta borbe između dva vrhunska i izuzetno atraktivna borca. No, nažalost sve je trajalo samo pet minuta zbog onoga što nikako ne volimo vidjeti kao razlog prekida borbe. Conor McGregor u samoj je završnici prve runde doživio ozljedu noge zbog koje nije bio u stanju nastaviti te je tako pobjeda pripala Dustinu Poirieru za kojeg se mora priznati kako je većinu prve runde bio dominantan borac.

Dustin je proslavio pobjedu uz komentar kako ne vidi problem u svojoj pobjedi te da je do ozljede došlo zahvaljujući njegovim uspješnim blokadama low kickova. Conor se s tim nije složio i ljutito je s poda Octagona Dustinu poručio da ovo nije gotovo. No, prvo ćemo vidjeti koliko će trajati njegov oporavak i kakva će biti motivacija za nastavak karijere.

Poirier se sad može, poprilično bogatiji nego što je bio prije borbe, pripremati za ono što sam navodi kao svoju najveću ambiciju. Borit će se za titulu UFC prvaka, po drugi put u svojoj karijeri. Jesen ove godine djeluje kao termin borbe protiv Charlesa Oliveire, borbe koja neće uz sebe imati ovakvu pompu, ali će bez sumnje biti jednako uzbudljiva.

Izvor: www.fightsite.hr Foto: Stacy Revere/Getty Images/AFP