BORILAČKI TAEKWONDO

Taekwondo klub Prana osvojio ekipno drugo mjesto na Westgate Open 2021

Natjecanje 15. Europsko Poomsae prvenstvo na kojem je nastupio Pranaš Ivan Klarić održano je od 19. do 21. studenoga u Seixalu (Portugal).

Drugog dana euro natjecanja Ivan Klarić je nastupio u individualnoj juniorskoj kategoriji te je sa ocjenama 6.050 zauzeo 14. mjesto u ukupnom poretku, ne uspjevši izboriti finalni krug natjecanja. Idući dan nastupio je u juniorskom muškom timu te je u finalnom krugu, ocjenom 6.785, s članovima tima zauzeo 8. mjesto.

U nedjelju je TKD Prana sa svojih devet natjecatelja nastupala na Westgate Open 2021 osvojivši 9 odličja a u ukupnom poretku zauzela je 2. mjesto.

Zlatne medalje u pojedinačnoj konkurenciji su osvojili mlađa kadetkinja Klara Bošnjak (do 30 kg), mlađi kadeti Jakov Žilić (do 39 kg) i Karlo Bošnjak (do 36 kg).
Srebrna odličja su uzeli mlađi kadet Aleks Dakić (do 39 kg), mlađa kadetkinja Dora Belavić (do 27 kg) i kadetkinja Magdalena Kolarić (do 44 kg).
Brončane medalje osvojili su mlađa kadetkinja Hana Pavlović (do 33 kg), kadetkinja Marta Polić (do 47 kg) i kadetkinja Nina Šket (do 44 kg).