BORILAČKI KARATE

PRIZNANJE ZA HRVATSKI KARATE: Davor Cipek novi glavni tajnik Europske karate federacije

Predsjednik Hrvatskog karate saveza (HKS), Davor Cipek, je na sastanku Izvršnog odbora Europske karate federacije (EKF), održanom u Poreču u sklopu Europskog prvenstva u karateu, izabran na mjesto glavnog tajnika Europske karate federacije.

Uz njegov izbor u sastav novog Izvršnog odbora ove krovne organizacije europskog karatea, izbor na ovu zaista bitnu funkciju, još je jedno veliko priznanje hrvatskom karateu, ali i hrvatskom sportu općenito.

Feitl i Cipek na proslavi 50 godina KK Karlovac 1969

– Osjećam se prije svega ponosno, ali ne radi samoga sebe, nego radi Hrvatskog karate saveza, jedne velike obitelji, i svih djelatnika u hrvatskom karate sportu. Prošle godine smo slavili pedeset godina postojanja i djelovanja. Mislim da je ovo najbolja čestitka, sad još samo netko od naših natjecatelja treba uzeti odličje da na najbolji mogući način zaokružimo ovu priču. Izbor na mjesto glavnog tajnika EKF, naplaćen je moj dugogodišnji rad u HKS od 2001. godine, ali isto tako i rad svih članica saveza. Zahvaljujem najiskrenije svim ljudima i svim članovima HKS na fantastičnom poslu kojeg rade za sve ove godine – rekao je Davor Cipek, novi glavni tajnik Europske karate federacije i predsjednik Hrvatskog karate saveza.

Foto: D. Stošić