BORILAČKI TAEKWONDO

KRITERIJSKI TURNIR: Karlovačkoj Prani ekipno drugo u poretku juniora, pojedinačno osvojili pet medalja

U Kninu je održan Knin Open 2022. kriterijski turnir u taekwondou na kojem su nastupili članovi TKD Prana iz Karlovca. Juniori su zauzeli ekipno drugo mjesto a u pojedinačnoj konkurenciji imaju tri prva i dva treća mjesta.

Postignuti su sljedeći rezultati:

  • Oscar Kovačić 1. mjesto JM-73 kg
  • Lucio Matuzić 1. mjesto JM-51 kg
  • Ema Brnardić 1. mjesto JŽ-42 kg
  • Sara Cvitak 3. mjesto JŽ-46 kg
  • Marta Polić 3. mjesto JŽ-49 kg

Nastupili još i Tea Trupković, Leona Grubiša, Magdalena Kolarić, Aleksandra Macut i Matea Magdić.

TAEKWONDO KLUB BANIJA PANDAS

Taekwondo Panda Karlovac team nastupio je sa 14 boraca te osvojio 11 medalja, od kojih su 3 zlatne, 2 srebrne i 6 brončanih. Vodili su treneri Neven Trbojević i Mateja Kunović.

Najveći uspjeh ostvario je Petar Fičko koji je proglašen najboljim juniorom turnira sa četiri pobjede. U konkurenciji juniora Petar Fičko bio je prvi u kategoriji do 63 kg, Mohammed Khalaf drugi do 45 kg i Jan Mašinović treći iznad 78 kg. Bez plasmana ostali su u juniorskoj konkurenciji Magdalena Ljubić do 52 kg, Đorđe Bunčić do 78 kg i Mohammed Al Fahel do 55 kg.

Kod mlađih kadeta Azzedin Khalaf bio je prvi do 33 kg.

Banijanci su bili uspješni i u kadetskoj konkurenciji. Dalija Bunčić bila je prva do 59 kg, a Ester Mržljak druga do 55 kg. Brončane medalje osvojili su Ivona Ferenac do 59 kg, Sara Pejnović do 44 kg, Rebecca Mržljak do 44 kg, Ahmad Abdo do 37 kg i Marko Fičko do 45 kg.