BORILAČKI KICKBOXING

Karlovački „tigar“ Luka Morduš osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju

U Omišu u subotu 17. listopada održano prvenstvo Hrvatske u Kick Lightu za juniore i Low kicku za seniore te light contactu za starije kadete. Na natjecanju su nastupili i članovi Kickboxing kluba Tigar Karlovac.

Luka Morduš osvojio je prvo mjesto i zlatnu medalju nakon što mu je jedini protivnik u kategoriji -84 kg, Luka Uglešić iz Mornara Split, diskvalificiran zbog prevelike težine na vaganju. U kategoriji -84 kg Patrik Matoš je osvojio brončanu medalju pobijedivši u četvrtfinalu Antonia Čačića iz Palestre Benkovac. U polufinalu je izgubio od kasnijeg prvaka Ljube Aleksandra i Domse Zagreb. U kategoriji 69 kg Antonio Matko u prvoj borbi imao je Enia Dukića iz Pretoriana Zadar koji je višegodišnji reprezentativac.

– Matko se odlično borio ali je na bodove jednoglasno izgubio te je ostao na petom mjestu. Trebao je nastupiti još i Roko Jakić ali je zbog viroze bio prisiljen odustati od natjecanja. Sljedeće natjecanje, ako epidemiološke prilike to budu dopustile, imati ćemo 31. listopada 2010. godine u Kutini – kaže Zoran Cicvara, prvi KA-tigar.