BORILAČKI KARATE

Karate klubovi oslobođeni plaćanja kotizacije do konca 2020. godine

Nakon odrađenih konzultacija i iznimno konstruktivnih sastanaka u Središnjem državnom uredu za šport RH koji je uvažio prijedloge Hrvatskog karate saveza, predsjednik HKS-a Davor Cipek potpisao Ugovor o sufinanciranju organizacije državnih prvenstava do kraja 2020.godine.

Odlukom Upravnog odbora HKS, svi karate klubovi koji će sa svojim natjecateljima sudjelovati na državnim natjecanjima do kraja godine biti će oslobođeni službene kotizacije za nastup kako bi se potaknula masovnost sudionika državnih natjecanja te kako bi se članicama Saveza na ovaj način pomoglo u financijskoj krizi uzrokovanoj pandemijom COVID 19.

– Veliko hvala Državnom tajniku Tomislavu Družaku, načelniku sektora za razvoj športa Darku Vučiću kao i ostalim djelatnicima SDUŠ Republike Hrvatske koji su prepoznali naš rad i uvažili prijedlog – kazao je Cipek.

Plaketa Grada Karate kluba Karlovac 1969

Povodom 441. rođendana grada Karlovca u ime Karate kluba Karlovac 1969, predsjednik i osnovač kluba Želimir Feitl, primio je Plaketu Grada povodom 50 godina nekprekidnog uspješnog djelovanja Karate kluba (1969.-2029).