BOKS BORILAČKI

Francis Ngannou prognozirao meč između Miočića i Jonesa: „Ja jako dobro znam koliko je Stipe dobar i čvrst“

Borba između Miočića i Jonesa će nam donijeti pravi spektakl, a uvijek ostaje žal što se ona nije dogodila kada je i Stipe bio u ‘‘primeu‘‘.

UFC nam uskoro donosi najveću teškašku borbu u njihovoj povijesti, a to će biti na UFC 295 priredbi u New Yorku u jedanaestom mjesecu. Stipe Miočić i Jon Jones susrest će se u ovoj povijesnoj borbi za kralja teške kategorije, a svi s nestrpljenjem iščekujemo ovaj spektakl u režiji UFC-a. Više od dvije i pol godine su prošle od Stipinog posljednjeg nastupa, a on je bio početkom 2021. godine na UFC 260 priredbi protiv Francisa Ngannoua. Upravo je Ngannou prognozirao ovaj veliki meč između Miočića i Jonesa, a izgleda da on smatra kako nitko nije veliki favorit u ovoj borbi.

  • Ja bih rekao da je ta borba 50-50. Borio sam se sa Stipom dvaput, i znam da je jako dobar. Znam da ne izgleda tako, ali ja znam koliko je on čvrst, znam isto tako koliko je dobar borac. Ja to jako dobro znam – rekao je Francis nakon jučerašnjeg otvorenog treninga u Las Vegasu.

Ponovno su ga pitali oko borbe između njega i Jonesa, na što je Francis odgovorio:

  • Ne osjećam se kao da ja trebam ovu borbu, ja želim borbu. Radi se o želji, a ne o potrebi – kratko je rekao.

Borba između Miočića i Jonesa će nam donijeti pravi spektakl, a uvijek ostaje žal što se ona nije dogodila kada je i Stipe bio u ‘‘primeu‘‘. U trenutku borbe će već imati pune 42 godine, no jednu lekciju smo svi trebali naučiti kroz njegovu karijeru; uvijek ga se podcjenjuje, a kada uđe u kavez, svima dokaže da su bili u krivu.

Izvor: www.fightsite.hr Foto: Mike Lawrie/Getty images/Profime