BORILAČKI

DOGOVARA SE EVENT: ONE stiže u Hrvatsku s Robertom Soldićem u glavnoj borbi

Roberto Soldić je i službeno predstavio fanovima da karijeru nastavlja u ONE Championshipu. Najbolji hrvatski MMA borac odbio je brojne ponude drugih organizacija, UFC je bio u igri, održan je i sastanak, ali američka organizacija nije bila toliko ozbiljna kao ONE pa je Soldić odabrao šefa koji ga najviše poštuje.

Zbog Soldića u Zagreb je stigao i šef ONE-a, Chatri Sityodtong, a pred novinarima je otkrio da radi na eventu u Zagrebu. ONE organizacija trebala bi održati event u Areni Zagreb, a Roberto Soldić bi imao ulogu u borbi večeri. Službeni datum još nije poznat, a kako saznajemo, razmišlja se o 21. listopadu ove godine.

  • U Zagrebu sam jer želim pripremiti event u Zagrebu, s Robertom i zvijezdama iz Europe, s Balkana. To mi je zadaća. Jako mi se sviđa Hrvatska i Zagreb, Hrvatska je uvijek imala ratnike. Idem pogledati stadion i to je plan. Vidim veliku priliku u Europi. ONE je relativno nov brend u Europi, u Aziji i Americi je jako poznat, ovdje nemamo TV ugovor i na tome moramo raditi. Prema agenciji Nielsen, gledaniji smo od UFC-a. Imamo bolje borce od bilo koga, imamo 170 sportaša koji su već bili prvaci kad su došli. Druge organizacije dovode borce s manje iskustva, a mi dokazane borce, koji su u najboljim godinama. Ni jedna druga organizacija nema toliko prvaka – otkrio je Chatri.

Izvor: GOL.hr Foto: Instagram